Reactie geven

Je kunt op een bericht reageren door op het woord "reacties" te klikken, dat onder ieder bericht staat. Er verschijnt dan een nieuwe pagina waar jij je reactie op kunt plaatsen. Je kunt reageren met je naam of anoniem.
Daarna klik je op publiceren, en je bericht wordt geplaatst.

Succes!!

7 opmerkingen:

  1. Anoniem3/13/2012

    hallo Frieda,

    wat gaaf, dat je recepten zonder e-nummers doorgeeft. maar hoe kom je aan ongezwavelde rozijnen? want ik heb inmiddels begrepen dat alle rozijnen, gedroogde abrikozen enz met zwaveldioxide behandeld zijn!
    groet,
    adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Anoniem,
    Ik haal mijn rozijnen bij onze kaasboer waar ik ook de kaas haal.Deze zijn ongezwaveld. Rozijnen etc. zwavelen ze om de kleur te veranderen (abrikozen worden oranje/ rozijnen worden licht).Ongezwavelde abrikozen zijn donkerbruin/zwart van kleur.
    Ook bij De Tuinen kun je ongezwavelde producten kopen en bij de reformwinkels, of bestellen via internet.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ben ik blij dat ik je site heb gevonden. Ook ik heb sinds kort een blog over e nummer vrij leven, koken en kopen. gr. Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem4/11/2012

    Hallo Frieda, ja mooi dat je een lijst hebt gemaakt met producten zonder de schadelijke e nummers. Er gaat een wereld voor je open als je je hier in gaat verdiepen zoveel als dat er in ons voedsel zit. Vind het ook geweldig om hier alternatieven voor te bedenken. Mooie site.

    groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit zocht ik al een tijdje. Koken zonder E-nummers is nog steeds een kriem.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Koken en bakken zonder E-nummers is geen kriem hoor! Als je jezelf erin verdiept en ermee aan de slag gaat dan wend het snel.
    En de smaak komt veel meer tot zijn recht van de ingredienten.
    De moeite waard, om het te doen.

    Groetjes van Frieda

    BeantwoordenVerwijderen