Omdat we eens wat anders wilden dan nasi, heb ik dit recept uitgeprobeerd.Het gerecht is makkelijk en snel klaar. En lekker zoet, dus zal ook goed in de smaak vallen bij kinderen.
400 gram kipfilet
groot blik perziken (op eigen siroop)
groot blikje tomatenpuree (of 2 kleine blikjes)
half bakje champignons
bakje taugé
grote scheut ketjap
wat sambal
2 teentjes knoflook (in kleine stukjes)
1 eetlepel bouillonpoeder (Vetera)
- Knip de kipfilet in blokjes, bakken en als ze bijna gaar zijn de in plakjes gesneden champignons, de teentjes knoflook, de sambal en de ketjap meebakken. Goed roeren.
- Dan op laag vuur de tomatenpuree, het sap van de perziken en de bouillonpoeder toevoegen.
- Een half blik perziken in stukjes snijden en erbij doen.
- Af en toe roeren en 10 minuten laten sudderen.
- De taugé toevoegen en serveren met rijst.
Eet smakelijk!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten